Urapolkusi näyttämöllä

Aloita tarinasi tästä

European Leadership Conference, Barcelona

Kaipaat uutta inspiraatiota urallesi.

Haluatko suunnata katseesi tulevaan ja rikkoa rajoja? Haluatko tehdä jotain merkityksellistä, olla oma itsesi ja työskennellä lisäarvoa luovassa tiimissä? Haluatko kokeilla jotain uutta, mahdollisia epäonnistumisia pelkäämättä? Etsitkö toisin sanoen uutta suuntaa ja inspiraatiota omalle kehityksellesi?

Työskentely Konica Minoltalla

Tarjoamme sinulle henkilökohtaista menestystäsi tukevat puitteet.

Etsitkö uusia jännittäviä haasteita ja uraauurtavia näkökulmia? Jos vastauksesi on kyllä, ota meihin yhteyttä! Konica Minolta on innovatiivisten liiketoiminta- ja IT-ratkaisujen kiehtova tuotemerkki sekä johtava yritysten dokumentin- ja tulostuksenhallinnan kokonaisratkaisujen toimittaja B2B-markkinoilla.

Euroopassa jo noin 8 900 Konica Minoltan työntekijää suunnittelee tällä hetkellä visuaalisen toimiston tulevaisuutta kansainvälisessä työympäristössä, jossa luoville ideoille annetaan riittävästi tilaa kukoistaa – liity siis joukkoomme! Elämme käänteentekevien teknologioiden aikakautta, jonka myötä kyvystä haastaa nykytila on tullut innovaatioiden kehittämisen ja liiketoiminnan menestymisen edellytys.

Me luomme työympäristön, johon jokainen voi tuntea kuuluvansa. Kunnioitamme yksilöllisiä eroja, kannustamme ihmisiä kehittämään luovia ratkaisuja ja tuemme työntekijöidemme kehitystä sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla.

Olisiko tämä kenties juuri oikea ympäristö sinun henkilökohtaiselle menestystarinallesi?

Tietoja meistä ja kuinka työskentelemme

Aloita tarinasi tästä

Avoimet työpaikkamme